Коментаторите на „Пред банята” Томислав Русев, Ники Александров и Борис Касабов гостуваха на красавиците от риалитито „Мис България 2013”, където освен футболните си познания, не пропуснаха да се заиграят с хубавите момичета.

В рамките на два часа водещите запознаха миските с всичко, което трябва да знаят за футбола. Момичетата попиха с голямо желание цялата информация, която бе обект на продължителни дискусии по-късно в Замъка. Въпреки, че темата за сексуалните похождения на девойките измести футбола, в късните часове на нощта, красавиците бяха научили урока си и бяха готови да покажат своите знания. Това се случи, след като Русев, Касабов и Александров се завърнаха в Замъка, за да проведат викторина на футболна тема. От всички зададени въпроси кандидат –миските сбъркаха само един.

Най-младият от коментаторите, Ники Александров, не пропусна да закачи момичетата, като ги подсети, че преди мач играчите се поздравяват, а след мач си разменят фланелките. Дали второто се случи, камерите така и не показаха, но пък водещите от „Пред банята” останаха доволни от познанията, които красавиците придобиха за най-популярната игра в света.