Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Разпределител №1 на България Георги Братоев получи чека с набраната сума от благотоворителния турнир M-Тел Бийч Мастърс. Националното първенство по плажен волейбол, което се проведе в София през юли тази година включваше благотворителна инициатива за подкрепа на българския спорт.
3_30.jpg
Приятели и партньори на М-Tел Бийч Мастърс се включиха в демонстрационни мачове по плажен волейбол и дариха сума в размер на 6100 лева. Организаторите на турнира, заедно със спонсори и партньори, решиха тя да бъде дарена на разпределителя на националния отбор по волейбол Георги Братоев. Чекът бе връчен по време на финалите на международния турнир CEV Варна Мастърс от спортно-техническия директор Тошо Стоянов.

Колко добри качества, не само на терена, притежава Братоев стана ясно от факта, че той също реши да дари сумата за две благотворителни каузи – за лечение на момченцето Георги Лазаров от Пловдив, внук на треньора от школата на "Ботев" (Пловдив), а остатъкът от сумата на дом за деца. Малкият ботевист страда от тумор на мозъка и се събират 50 000 евро за лечението му. Футболният "Ботев" (Пд) също се включи в благотворителната кауза за спасението на малкия Жоро.

Адашът му Георги Братоев беше определен за най-добър разпределител на Олимпийските игри по волейбол в Лондон и взе приза за най-добър разпределител в Световната лига през 2012 година.

3_38.jpg