Положението в ЦСКА е на път да излезе извън всякакъв контрол. Поредният случай на война между българи и чужденци в отбора се отприщи по време и след загубата от Черноморец, пише в. “Меридиан Мач”.
 
Още на терена Румен Трифонов си го изкара на Кристиан Тибони, ръкомахайки гневно. Причината за реакцията на “червения” юноша бе некоординирано действие от страна на новия италиански нападател, който получи отлично подаване от тъч, но изобщо не разбра, че може да отиграе топката.
 
След двубоя с “акулите” в съблекалнята също е имало доста неприятни подмятания, които са излезли от устата на младите Спас Делев и Иван Караджов. Те крещели по адрес на Акуаро, Еспозито и Тибони, които обаче не им обърнали сериозно внимание.
 
Това, че италианската сбирщина не е желана от никой в ЦСКА се видя ясно и след мача. Всички играчи на “червените” се качиха в клубния автобус, докато “жабите”, както феновете наричат новите “армейски” попълнения, стояха и чакаха пред националния стадион “Васил Левски”, докато към тях се сипеха гневни обиди от страна на близо 20-те привърженици на ЦСКА, останали до последно да чакат “героите” от мача с Черноморец./БЛИЦ