Георги Иванов подпали отново войната си с Илиан Илиев. Новият треньор на Черно море спъва кариерата на наследника на настоящия треньор на "Левски". Любимецът на Сектор "Б" още не можел да преживее случилото се с него на "Герена". Голмайстор №1 във вечното дерби се оказа ненужен в любимия си клуб именно след идването на Илиан Илиев. Сега Гонзо щял да си го изкара на сина на варненеца. Илиан Илиев-младши рита в детско-юношеската школа на "Черно море", а както е известно, Георги Иванов наскоро пое "моряците".
 
Следящите детско-юношеския футбол, и по-специално случващото се в школата на "Черно море", предричат бляскаво бъдеще на Илиан Илиев-младши. Синът на треньора на "Левски" бил голям техничар, бързак и сам носел на гърба си своя отбор - формацията до 14 г. Дългокосото халф навлиза във възраст, в която е много важно какво ще се случи с него и как ще се очертае бъдещето му. Такова обаче Илиан-младши вече нямал на "Тича" заради идването на врага на баща му - Георги Иванов.
 
Гонзо вече убеждавал треньорите в школата на “моряците” да не дават шанс на младия талант, а да пускат на негово място в титулярния състав други футболисти.
 
Намерението на Георги Иванов стигнало до ушите на Илиан-младши и силно го притеснило. Поради тази причина Илиан Илиев смятал още през лятото да дръпне наследника си в школата на "Левски" и да го запише в училище в столицата.
"С Гонзо не могат да се гледат. За малкия Илиан ще е по-добре да отиде в "Левски". Вече няма бъдеще в "Черно море", коментираха източниците ни.
ПАВЕЛ СТАНКОВ