Ръководството на Крумовград отвърна на колегите си от Арда (Кърджали) с нова позиция, публикувана на официалната страница на клуба във "Фейсбук". 

Напрежението между двата тима от Efbet Лига назря, след като "синьо-жълтите" обявиха, че не са получили зелена светлина да използва "Арена Арда" за домакинските си мачове.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

По-рано днес от Кърджали се обърнаха към "персоната с ясен статут" Рамадан Яшар. Отговорът на Крумовград не закъсня:  

"До “персоната с изяснен статут” вече, 

която се ласкае и приема за толкова значима, че когато и позвънят един-единствен път, умножава по 10 този акт на нормална комуникация.

Относно многото ни проблеми, които са “публична тайна”. Да, има такива, които са решими и ние ги решаваме, според силите и възможностите ни, на малък, прохождащ в професионалния футбол клуб.

Но…, има нерешими проблеми, като например измрялата риба и замърсената вода в язовир “Ст. кладенец” и Стара Загора. Тези проблеми се разглеждат от други органи, но не за да ги решат, защото те са невъзвратимо нерешими, а за да въздадат справедливост. 

А по повод язвителността ви, че чукаме на чужди врати, ви прощаваме късопаметността, “все пак сте от три години в Арда”.  Макар, че и това не е вярно. 

Само да припомним, че и Арда игра една година в Пловдив, на стадиона на “Локомотив”. 

А колкото до седемцифрената сума, документирана надлежно и преведена по банков път в Арда, ако не бяхме я инвестирали в Арда, някой щеше още да храни отбора, по-точно само титулярите, с кренвирши и лютеница в Областната група. 

И недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо до Крумовград. И то в Кърджали, който винаги сме считали и считаме за близък нам. 

Вярвахме и вярваме, че това щеше да е от полза за всички. Но вие, “железните мъже” ни научихте да приемаме думата НЕ и ние, вече я приехме.

Останалото го оставяме на времето и суетата. 

Ръководството на ФК Крумовград".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

До “персоната с изяснен статут” вече, която се ласкае и приема за толкова значима, че когато и позвънят един-единствен...

Публикувахте от ПФК Крумовград / PFC Krumovgrad в Вторник, 23 април 2024 г.