Бившият главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов не остана длъжен на Иван Бандаловски след атаката на екс защитника на "червените". Припомняме, че Бандата коментира публикация на Стоилов, който обясни, че в последните 4 години е довел на „Армията“ футболисти, които са били продадени за над 20 милиона евро. 

Стоилов, очевидно ядосан от думите му, реши да му го върне. Преди минути той публикува снимка на Бандата със съотборника му в школата на Левски Георги Семерджиев, който е отговорен за тежката катастрофа с две жертви в София в началото на месеца. 

Не е тайна, че Бандата и Семерджиев са добри приятели. 

Стоилов добави и ироничен надпис към снимката: "При дипломирането в Кеймбридж".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Всеки, който разбира малко от футбол и привлече за 6-7 години стотина футболисти в отбор с марка като ЦСКА, все ще продаде 7-8 от тях за 20 милиона евро. Клубове като Партизан, Цървена звезда и Динамо (Загреб) правят тези пари за един трансферен прозорец. Така че господинът да не бъде много щастлив от този факт, а да погледне докъде докарахте отбора, господин главен скаут, директор, треньор, вицепрезидент и администратор“, написа преди дни Бандаловски в социалните мрежи по адрес на Стойчо Стоилов.

ОЩЕ ПО СЛУЧАЯ С ГЕОРГИ СЕМЕРДЖИЕВ - ТУК