Добруджа постигна впечатляваща победа с 8:0 срещу Две Могили при гостуването си от 21-ия кръг на Североизточната "В" група. За възпитаниците на Радослав Вардаров това е рекордно постижение този сезон.

Над всички в мача беше Младен Стоев-Маджо. Бившият футболист на Локомотив (София) изригна с 4 гола в мача. Маджо даде начало на головия спектакъл още в 7-ата минута след бомбен изстрел, пронизал стража на домакините - 0:1. До 35-ата минута Стоев се разписа още три пъти. Две минути преди края на първата част Добруджа стигна до пети гол, а негов автор стана Николай Христозов след асистенция на Младен Стоев.

БЛИЦ разбра, че още преди края на първото полувреме фенове на Дунав (Русе), които са били на мача, за да викат срещу Добруджа, са си тръгнали, осъзнавайки, че Две Могили не могат да спрат "жълто-зелените". Както е известно, русенци и добруджанци водят люта битка за класиране в "Б" група, като предимството към момента е на страната на Дунав, който има 55 точки от 20 двубоя, докато Добруджа е с 53 от 19 срещи. 

В началото на второто полувреме Лазаров вкара шести гол за тима от Добрич, а Николай Вълев-Гонзо оформи крайното 0:8 след попадения в 69-ата и 78-ата минути.

В следващия кръг Добруджа приема Силистра, а Дунав гостува на Велики Преслав.