Вратарят на Славия Емил Петров е скъсал коленни връзки. Стражът пострада по време на следобедната тренировка в понеделник и ще трябва да претърпи хирургиречска интервенция. По всяка вероятност той ще пропусне пролеттия полусезон.

“Контузените наистина станаха много. Сякаш някой ни е проклел”, коментира пред БЛИЦ президентът на “белите” Венцеслав Стефанов.

В лазарета на най-стария столичен клуб са още Чавдар Янков и Тайсуке Акийоши, който бе пратен на лечение в Япония. Заради травми голяма част от подготовката на тима пропуснаха Тодор Колев и Николай Дюлгеров и почти сигурно няма да вземат участие в предстоящия мач с “Ботев” (Пд) в петък.

Добрата новина за треньорът Вили Вуцов е, че Даниел Златков се възстанови след комоциото и ще е на линия за мача. Радослав Димитров, който страдаше от разтежение също е на крака.

Павле Попара обаче ще пропусне двубоя заради контузия.

“За нас мачът с “Ботев” е като всеки друг мач. Очаквам в него Славия да покаже новото си лице и постепенно да върнем борчовете си към публиката ни, които натрупахме през миналия сезон”, допълни Венци Стефанов.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ