Треньорът на Лудогорец Павел Върба прие спокойно убедителната победа с 6:0 над казахстанския Кайрат в контролна среща в Турция. Специалистът добави, че работата пред него тепърва предстой и добави, че е оптимист преди срещите с Интер в Лига Европа. 

„Това е само един приятелски мач. Не правихме трагедии от загубата в предния мач. Нито сега ще си вирнем носовете след този резултат“, започна чешкият специалист изказването си пред Диема Спорт.

„Първата част от подготовката беше насочена към кондиционната подготовката. Сега вече ще се насочим към тактическата част и мисля, че се получава добре“.

„От самото начало казах, че разполагам, със страхотен отбор. Целта ми е да надградя и да добавя върху сегашната селекция и постижения“.

„Целта ни е някои играчи да играят повече вече, за да получат по-голямо натоварване. Сега минутите ще са по-различни при определени играчи занапред“.

„Бих казал, че и днешният съперник е силен, просто ние с е справихме добре. Искам да виждам това, което сме си набелязали. Това е важното“.

„Вие сами знаете, че Интер е изключителен отбор. Наблюдавах ги срещу Славия Прага на живо, така че ще видим какво ще успеем да направим. Вярвам, че имаме шансове и ще зарадваме привържениците ни у дома“, завърши той.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020