Днес определено е ден за футбол и феновете у нас определено няма да скучаят от късния следобед, чак до полунощ.

Шоуто за почва с родното дерби между първия и втория в родното първенство Лудогорец срещу ЦСКА. "Червените" победиха в Разград само преди дни за Купата с 1:0 и сега отново идват за трите точки, което може да ги изравни на върха с шампионите. Очаква се за Лудогорец да играят контузените в първата среща Недялков, Швиерчок и Пламен Илиев, докато за ЦСКА се очаква само Лясков да замени наказания Бикел.

Двубоят в Разград ще завърши около 19:00 часа, когато пък започва италианската класика между Ювентус и Милан. "Росонерите" определено не са онова, което бяха и влизат в дербито като номер 4 в класирането с идеята да откраднат нещо от лидера, който е на 18 точки пред втория Наполи.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Половин час след началото в Торино на качествен европейски футбол ще се насладят и феновете на Бундеслигата, тъй като Байерн посреща Борусия (Дортмунд). Номер 2 в таблицата ще опита да стопи двете точки аванс на "жълто-черните" у дома и победа за Байерн ще доведе до промяна в класирането.

Вечерта на дербитата приключва с битка на върха в Испания (21:45 часа). Лидерът Барселона посреща преследвача Атлетико (Мадрид), като победа за каталунците ще убие интригата в първенството, където разликата им пред мадридчани е 8 точки. Барса ще има едно наум за 1/4-финала в Шампионската лига с Манчестър Юнайтед в сряда (22:00 часа), но се очаква да не пести сили в дербито от Примера.