Опитният халф Мариян Генов отново е част oт Етър. Връщането му става по изричното желание на старши треньора Георги Тодоров.

"Аз настоях за връщането му и срещнах разбиране от страна на акционерите. Вярно е, че отборът трябва да се подмладява и това вече става, но имаме 9 нови футболисти и се нуждаем от опитен човек в средата на терена. Такъв тип футболист нямаме и без Генов щеше да ни е трудно. Доволен съм от старанието му в подготовката и мачовете. Добър футболист е и се нуждаем от такъв като него", заяви треньорът Георги Тодоров.

Преди седмица бе обявено, че за разлика от освобождаването на Ванков, Петров, Кънев и Харлов, Етър се разделя с Генов заради подмладяването на отбора и не се съмнява в лоялността му, както и смята да му предложи работа в клуба.

Във вторник футболистът бил извикан на разговор от ръководството и днес вече се включи в сутрешната тренировка на тима. Тази вечер Етър гостува на Спартак (Плевен) в контрола, а утре отново ще има спаринг – в Бяла срещу местния Бенковски.

"Правим тези проверки, за да могат да играят всички по 90 минути", поясни Тодоров.