Голмайсторът на Левски Станислав Костов ще е готов за началото на подготовката. “Сините” се събират на първо занимание за новия сезон на “Герена” на 10 юни, понеделник. След това тимът отива на лагер в Банско и Добринище, където ще остане до 16 юни.

Костов бе повикан в националния отбор от новия селекционер Красимир Балъков за европейските квалификации с Чехия и Косово, но отпадна от сметките заради травма, пише "Тема Спорт".

Благоевградчанинът обаче отпадна от сметките заради травма. Нападателят доигра сезона на инжекции заради проблем с коляното. Освен това той е получил и контузия в областта на аддукторите. В един момент на “Герена” се притесняваха, че заради болките в коляното може да се наложи операция, но то такава няма да се стигне.

На този етап обаче оставането на Костов в Левски през новия сезон не е сигурно. Ако клубът получи достатъчно сериозна оферта, ще го продаде. Станислав остави зад гърба си най-силния сезон в кариерата си. Той вкара 24 гола в Първа лига и спечели приза за голмайстор №1.