Локомотив (Горна Оряховица) записа втора победа в Група "Б" на турнира Балчик Къп 2016. "Железничарите" надделяха над Септември (Тервел) с 2:0, след като преди дни се наложиха със същия резултат и над Ботев (Враца).

През първата част избраниците на Сашо Ангелов бяха по-активният отбор. В 8-ата минута Симеон Мечев изпълни опасно пряк свободен удар, но топката премина над вратата на Септември. В 26-ата минута Атанас Фиданин можеше да открие резултата със силен удар по диагонал, но вратарят на Септември Вълчо Маринов изби топката.

Локомотив поведе в 36-ата минута, когато Антоний Балъков се възползва от разбъркване пред вратата на символичните гости и от непосредствена близост вкара за 1:0.

В 42-ата Ерик Почански можеше да удвои преднината на Локомотив, но след удара му топката се отби в напречната греда. В 48-ата минута Димитър Алексиев бе изведен отляво по атаката на Локомотив, навлезе в наказателното поле и с удар по земя удвои преднината на символичните домакини.

Малко преди края Локомотив можеше да вкара нов гол, но вратарят Вълко Маринов успя да избие топката след опасен удар на Милен Савов.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "Б" група - ТУК !!!