Втори славист премина в Локомотив (Пловдив) това лято. След Мартин Керчев и Мартин Кавдански вече е на "Лаута". Юношата на Левски направи първа тренировка с отбора и даже вчера парафира договор със "смърфовете".

Още петима нови играчи сложиха подписите си под контракти с Локо. Чуждестранната колония на "Лаута" нарасна много, след като с договори се уредиха французите Самир Бенжелюн, Джереми Родригес и Базил де Карвальо. Договори си издействаха и младоците от Марица Пламен Крачунов и Цветан Йотов, пише "7 дни спорт". Цялата група ще вземе картотеки от БФС още днес и ще е на линия за старта на шампионата в края на седмицата. В събота "смърфовете" гостуват на новака Видима-Раковски от 18:00 часа.

Така треньорът Христо Бонев вече се сдоби с пълен набор от футболисти на всички постове. На "Лаута" чакат с голям ентусиазъм първия мач в Севлиево. Пловдивчани имат доста интересна програма в първите три кръга - след гостуването срещу новака приемат Черно море, а после гостуват в Сливен. При успех в двата мача извън Пловдив и победа над варненци хората на Бонев ще добият самочувствие преди четвъртия кръг, когато на "Лаута" идва шампионът Литекс. /БЛИЦ