Вторият лагер на Локо (Сф) под въпрос, научи БЛИЦ. Както е известно, “червено-черните” се отказаха от пътуването си до Китай. Причина за това се оказа спешен ремонт, който започва на стадиона на китайския тим, който изпрати поканата. Местните босове са помолили софийските си колеги да променят датата на визитата, но това не е било прието. Първият мач на Локомотив след подновяването на шампионата е домакинство на Нефтохимик на 22 февруари, а до края на първата фаза на първенството, възпитаниците на Стефан Генов имат още домакинство на "Левски" и гостуване на "Ботев" (Пловдив).

Против лагера в южната ни съседка са спортният директор Георги Марков и даже собственикът Николай Гигов. Старши треньорът Стефан Генов настоява за проверките в Турция между 4 и 15 февруари, но по всичко изглежда, че няма да го огрее. Чечо предвиждаше 4 контроли в Анталия, но съперниците не бяха уточнени.

Сигурен засега е само първият лагер в Сандански (13-25 януари). Там “железничарите” имат уредена една контрола с Вихрен на 25-и и една под въпрос – в Македония срещу Хоризонт (Турново) на 23 януари. В клубния офис в “Надежда” пристигна и покана за приятелски мач в Гърция по време на престоя в Сандански. Днес в "Надежда" предстои поредна среща между Георги Марков, Кристиян Добрев и Стефан Генов, на която ще бъдат обсъдени всички текущи въпроси. МИЛЕН ДИМИТРОВ/БЛИЦ