Черна гора почти сигурно ще излезе с двама нападатели срещу България в съботния мач между двата тима от квалификациите за Евро 2012. Двубоят е от 21:30 часа в Подгорица.

Местната преса вече прогнозира стартовите 11 на хърватския наставник Златко Кранчар и атаката ще бъде водена от капитана Мирко Вучинич от Рома и Радомир Джалович от Амкар.

Завърналият се след контузия Стеван Йоветич от Фиорентина се очаква да остане на резервната скамейка, а в халфовата линия вероятно ще действат Никола Дринчич (Краснодар), Милорад Пекович (Гройтер Фюрт), Елсад Зверотич (Люцерн) и Владимир Божович (Рапид Букурещ).

В защитата не би трябвало да има изненади - крайни бранител ще бъдат Саво Павичевич (Макаби Тел Авив) и Лука Пейович (Ягелония), а централни - Марко Баша (Локомотив Москва) и Стефан Савич (Партизан).

Левият защитник на Спартак (Налчик) Милан Йованович още лекува контузия и изглежда ще пропусне срещата, за което по-рано ви информирахме.

Още преди да бъдат обявени повиквателните стана ясно, че Кранчар няма да може да разчита на една от звездите си Симон Вукчевич, от Спортинг, както и на другото попълнение от Спартак (Налчик) Миодраг Джудович, които са контузени. С травма пък е халфът на Ди Си Юнайтед Бранко Бошкович.