Треньорът на „Ботев“ (Пловдив) Велислав Вуцов скочи на съдията в мача с Литекс Цветан Кръстев. Двата тима направиха 3:3 в Коматево в среща от 3-и кръг на „А“ група, а специалистът го отдаде на съдийството и младостта. Според Вуцов собственикът на Литекс Гриша Ганчев би свирил по-добре срещата от Кръстев.

„В 34 градуса в 18:00 – това е ненормална работа. Как да има качество на играта. Надявам се другата година да се променят нещата. Хамза ще играе и в двубоя за Суперкупата. Надяваме се да влезе най-добрата си форма.

Аз познавам Гриша Ганчев, един много чист и честен човек, и ако бе той в центъра на терена, щеше да свири по-добре. Критерият бе различен. Цветан Кръстев или е нечист човек, или е слаб съдия. Днес изхабихме страшно много нерви", изригна Вуцов. 

Искаме да вземем един футболист от чужбина, Той доскоро бе любимец на всички. Струва много пари, но се надяваме с преговори да го привлечем (б.р. визирайки Тодор Неделев)“, добави Вуцов.

„Не съм доволен от резултата. Иначе стана хубав мач. Като качество срещата беше добра. При 3:3 имахме шансове да победим. В началото на двубоя имахме сериозни положения. Литекс имаше три положения и трите ги вкара. Трите гола бяха наши грешки. Позволихме на противника не само да върне резултата, но и да ни поведе. Хубаво беше, че през второто полувреме намалихме грешките, които ги отдавам на младостта. Хамза трябваше да ни зарадва, но не искам да го коментирам. Бяхме отборът, който владееше положението на терена. Загубихме две точки, а не спечелихме една“, заяви още треньорът на „Ботев“.

„Допуснахме същите грешки, каквито направихме в двубоя с Черно море. Заставам зад младите момчета. Голям играч се става като се изчистят малките детайли. Получаваме пети гол от статично положение. Нямаме право да правим такива грешки. Те са млади момчета и се надявам да се поучат от грешките. Днес стана един от най-добрите мачове в българското първенство“, допълни Вуцов.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите