Треньорът на Славия Велислав Вуцов бе много ядосан от отпадането от турнира за Купата на България. "Белите" отстъпиха с 2:4 след дузпи на Чавдар (Етрополе).

"Безобразно лоша игра от наша страна. Подценихме отвсякъде ситуацията. За огорчение не мога да говоря, всеки си носи кръста. Дузпите са лотария, не мога да се сърдя на никого. Ние много преди това трябваше да играем по съвсем друг начин. Днес 4-5 човека просто подишаха чист въздух в Етрополе. Съжалявам, че изпуснахме един златен шанс", заяви разпалено Вуцов след мача.

"Не мога да се срамувам от представянето на Славия до момента, тъй като в събота ще имаме с една точка повече, отколкото в края на миналия сезон. Лошото е, че този мач днес провали всички добри усилия до тук. Не очаквах да е толкова лош терена. Тук футбол не може да се играе. Ако един умен отбор се затвори и се нареди отзад, както направиха домакините, трудно може да се играе футбол. Ние подходихме изключително неотговорно, на моменти имаше много глупави отигравания", каза още Вуцов.

"Цяла седмица говоря, че ще е труден и крив мач, гледах ги два пъти на живо, веднъж на запис, какво повече да направя? Не показахме и 10% от това, което беше в Сливен. Отговорността трябва да бъде разделена. Казах след мача с Левски, че съм виновен, ама стига само аз да поемам вината! Какво да вдигам, мен кой ще ме вдигне? Двама наши ключови играчи бият дузпи по 7 метра в аут. Това е смешна работа", завърши Вуцов. /БЛИЦ