Треньорът на Славия Велислав Вуцов беше изключително доволен от всички свои футболисти, които играха при победата с 3:0 над "Ботев" (Пд).

"Всички играчи се представиха чудесно. Дори и тези, които влязоха като смени. Тяхната поява беше с тактически замисъл. Бяхме почти перфектни. Има малки грешки, които допуснахме в дефанзивен план. Но аз съм доволен от всеки един.

Изгонването на Живко Желев беше пресилено. Имаше един момент минута по-рано, при който играч на съперника трябваше да получи втори жълт картон, но не се случи. Няма какво да ги коментирам съдиите, има си хора, чиято работа е това.

Важно е, че спечелихме. Въпреки че нямахме късмет. Ако имахме, щяхме да победим с по-сериозен резултат. Видяхте какви положения пропуснахме. В реванша трябва да бъдем по-прецизни. Играл съм на стадиона в Пловдив и знам какво ни очаква.

Това 3:0 не е гаранция, че ще продължим. Както казах на пресконференцията преди няколко дни, не се страхувам и излизаме за победа. В противен случай може да изгърмим. Трябва да продължаваме в тази посока. Проблемите на "Ботев" не ме интересуват, имам достатъчно неща на главата си, за да мисля за чужди неволи", каза Вили Вуцов.