Треньорът на Славия Велислав Вуцов обяви целите пред тима за пролетния полусезон. Наставникът на "белите" заяви, че се надява на максимум три загуби и в най-лошия случай седмо място в крайното класиране.

"Започваме годината с големи желания за някакви добри неща и с пожелания за една добра година. Искам Славия първо да се научи да не губи, а след това да започне да побеждава. Искам в отбора да има много агресия, да не ни е страх от абсолютно никой. Искам максимум 3 загуби, трябва да изградим сериозен отбор. Всичко това е свързано с добре селекция, с по-дълга подготовка", заяви специалистът на пресконференцията си преди първата тренировка на Славия за 2013 година.

"Трябва да излизаме с мисълта да победим, тогава ще дойде и агресията. Условието ми към играчите ще е да се раздават не на 90, а на 100%. Всяка точка ще е добре дошла, задължително ще искам да сме поне седми. Ако някой от футболистите мисли, че това няма значение, няма да го видите в игра. Идеята ни е с всяка година да интегрираме играчи от школата в мъжкия отбор. Трябва да сме идиоти, ако не помогнем на децата след всички ресурси, които дава Венци Стефанов за школата", допълни Вуцов.

"Искам 17-18 добри играчи, защото ни предстои тежък сезон и не искам да има незаменими футболисти. Ако не направим отбор, който да има висока класа в първенството, няма да направим нищо и за купата - това ми е целта, да направим един добър сезон в първенството. Ако искаме да вземем купата, трябва да играем в турнирите, затова трябва да сме сериозни в първенството. Ако се разхождаме в шампионата и чакаме на три мача за купата, няма да стане", продължи спецът.

"Надявам се до завръщането ни от лагера в Сандански да сме оформили групата, защото след това няма да смисъл да сработваме някого в движение. Надявам се Чавдар Янков да е готов за първия ни мач", каза още Вили Вуцов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ