Треньорът на Славия Велислав Вуцов обвини главния рефер Никола Попов, че не се е справил с двубоя, който "белите" загубиха с 0:1 от Локомотив (София). Ексцентричният наставник акцентира на лошото състояние на терена в Своге. Според Вуцов щом дерби като Локо (Сф) - Славия се играе при такива условя, футболът ни трябва да се закрие.

"Загубихме поради много причини. Трябваше да стиснем зъби и да се преборим. Като не успяхме, ще страдаме. На този терен е безумие да се играе мач като Славия - Локомотив (София). Да закрият футбола ни. Тук футбол няма, има война. И ние сме си виновни, но това не е обстановка за такъв двубой", коментира Вуцов след мача.

"Тоя съдия беше или подкован, закован, накован или изобщо не може да свири. През второ полувреме не ни даде да минем центъра, той измисли всякакви фаулове. Ще видим и страничния, той си вдига каквото си иска. Ще гледам и положението за гола, защото моите футболисти ми казаха, че има засада", каза наставникът на Славия.

"Стига с тази Купа на България. Никаква Купа не можем да гоним, след като тук се огъваме. Никак не съм доволен от хората в атака. Съжалявам, че загубихме. Така не се дава мач. Аз лично твърдя, че имам вярата на всичките си футболисти. Трябва да започнем да побеждаваме. Ако искат нашите играчи да побеждават, трябва да играят на друго ниво. В неделя имаме мач с Литекс и тези момчета трябва да излязат преобразени", добави Вуцов.