Треньорът на "Ботев" (Пд) Вили Вуцов съжалява, че отборът му е победил само с 2:0 Локомотив (Пд) в дербито на Пловдив от 10-ия кръг на "А" група.

"Нашият отбор има по-качествени и по-добре подготвени играчи от съперника. Ние контролирахме играта. Мога да съжалявам, че изпуснахме сериозна победа. След паузата създадохме 6-7 ситуации, от които трябваше да реализираме. Но отдавам пропуските на напрежението. Феноменална наша публика за пореден път.

Личеше си, че бяхме по-добрия отбор. Локомотив игра доста затворено, искаха да се измъкнат с 0:0. С нищо не ни затрудниха. Можехме да играем и по-добре, но напрежението според мен оказа влияние. Имаше ситуации, при които не показахме нужната концентрация. Ние нямахме време да чакаме Локомотив да излезе от половината си. Трябваше да играем футбол, за да победим", коментира Вуцов.

"Искам да вдъхна увереност в играчите. Трябва да се поуспокоим. Все пак нашият отбор е млад не само на възраст, но и като ниво на организация. Днес имаше играчи, които не дадоха максимума от себе си, но се стараеха. Имаше борба на терена от тяхна страна, което допринесе за доброто им представяне", добави наставникът.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите