Наставникът на "Ботев" (Пловдив) Велислав Вуцов реши да не избързва с включването в игра на най-новото попълнение Даниел Златков, разбра БЛИЦ.

Защитникът със сигурност няма да дебютира в контролата с гръцкия Пантракикос, която е утре от 14:30 часа в Коматево. Вуцов и Златков са разговаряли днес и пред играча треньорът е изтъкнал, че е по-добре да не рискува здравето му. Опасенията се пораждали най-вече от изливащия се втори ден дъжд, а и от очакванията гърците да влизат по твърдо при единоборствата утре.

Златков лекуваше контузия, но вече е напълно здрав. Бившият футболист на Миньор (Перник), Славия и Болуспор от две седмици тренира на пълни обороти редом до съотборниците си. Бранителят се чувства все по-добре и се надява по-скоро да запише дебют за "Ботев" (Пловдив). Това по всяка вероятност ще се случи до един-два кръга. Ако Вуцов не включи Златков в групата за предстоящото следващата седмица домакинство на "Левски", то почти сигурно ще се обърне към него за гостуването след това на бившия му клуб Славия, което е на 29 ноември.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите