Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Треньорът на Славия Велислав Вуцов беше бесен след загубата от Берое с 0:1, която лиши "белите" от класиране на финал за Купата на България. Наставникът на най-стария столичен клуб разясни и скандалите с феновете, които имаше след края на нервния двубой. Вуцов стовари гнева си върху главния съдия Георги Кабаков. Треньорът сподели, че реферът е казал на футболистите да спрат да играят при центрирането за гола на Георги Андонов в 87-ата минута.

"Тук имаше 20 човека фенове пред съблекалните. Защо да се махам заради някакви фенове. Какво ще ме разтървава Михаил Боендруков? Тоя дебеличкия идва с 20 човека. Ще го намеря и ще го изям", закани се Вуцов на бившия шеф в Берое.

"Това е, дайте да си говорим за футбол. Единият отбор трябваше да отпадне и това за съжаление бяхме ние", след което обаче засегна изцяло нефутболни теми.

"Трябваше да се направи опит да се назначи опитен съдия за този мач. Почна се още от първата минута. Игра с ръка в наказателното поле - няма дузпа, няма картон. Удар на Борислав Стойчев срещу Гошо Петков - няма червен картон, игра с ръка - няма картон. При ситуацията между Стойчев и Петков - страничният му казва, четвъртия съдия му казва, че трябва да санкционира технич играч... Освен това нямаше фаул при гола на Берое. Освен това -  четвъртият му казваше "Назад, назад", да изтегли нарушението. Той го бута напред!? В момента, в който центрираха, реферът каза "Стоп! Стоп!" Какво трябваше да направим тогава?. Спряхме и ни вкараха гола. Всички играчи ми го казаха до един. Видях, че няма фаул. Четвъртият Мартин Богдев също ми го каза", заяви Вуцов.

"Аз му казах да изтегли фаула назад, той не го връща", това каза арбитърът на линията до мен. Тези съдии имат един полуфинал, да сложат международни. Не ми се говори, този мач съдиите повлияха на резултата. Пак получихме "важни" картони - на Живко Желев девети. 5 картона имаше в този мач, това нормално ли е? Този Кабаков Берое да си го вземат и да го носят на ръце до дома му", завърши афектираният треньор на Славия.