Треньорът на Славия Велислав Вуцов остана разочарован от представянето на играчите си при гостуването на Вихрен в Сандански. "Белите" трудно продължиха напред за Купата на България - успех с 4:3 след изпълнение на дузпи.

"Физическата умора бе един от проблемите ни. Някои от футболистите просто нямаха възможността да издържат до края на добавеното време. Играхме добре, хвърлихме много енергия. Радвам се, че продължаваме напред", заяви Вуцов.

"Над тима тегнеше поличба да отпадаме все в първия мач срещу втородивизионни отбори. Радвам се че успяхме да преодолеем каръка. Забранил съм на всички да говорят за планове и какво може да се случи до края на първенството. По-добре сме в сравнение със състоянието, в което се намирахме преди два месеца. Статичните положения продължават да бъдат проблем при нас. С тези ниски футболисти по-добре Снежанка да дойде и да си ги прибира в гората. Бяхме доста по-ниски от Вихрен и те знаеха това, бяха ни разузнали и се възползваха отлично. Те са добър отбор. Може би 80-90% от играчите им са били в "А" група и съм сигурен, че имат повече опитни футболисти от нас", каза още Вуцов.

"Поздравявам съдиите. Не се сещам днес дали направиха някаква грешка. Даже и да бяхме загубили, пак така щях да кажа", завърши треньорът на Славия. /БЛИЦ