Иван Вуцов, който е съветник на председателя на Управителния съвет на "Левски" Иво Тонев, е против изграждането на модерен стадион в момента. Вуцов е на мнение, че на този етап клубът няма потребност от този ход, а и освен това не разполага с необходимите финансови средства. Само изграждането на нови сектор "А" и "Б" ще глътне 20 милиона лева.

Строежът на новата централна трибуна трябва да започне в близките дни, а на сектор "Б" през лятото. Те трябва да бъдат завършени до май 2014 година, когато клубът чества своята 100-годишнина.

Идеята за "новия дом" на "сините" е на самия Тонев. "Да направиш нещо хубаво, красиво... По вече изготвения проект това е наистина много красиво, но се искат и пари. Не само пари, а много пари. Добре, ще направим хубав стадион. И къде ще играем? Какво ще правим без отбор? Или с отбор от това ниво, от тази класа? Какво ще правим с този красавец (б.р. - визира новия стадион) - ще го ядем ли, ще му се радваме ли, ще го галим ли, за да стане по-хубав?", заяви Вуцов, цитиран от "Тема Спорт".