ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ексцентричният треньор на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов бе цветист в изказванията си след загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 II. Единственото попадение в срещата от Втора лига отбеляза Аерон Зинга. 

Мачът ще се запомни и с изгонването на Вили Вуцов. Главният съдия Борис Попов вдигна червен картон на треньора за разправия. Домакините имат претенции към две ситуации, като и в двете е замесен капитанът на „червените“ Преслав Антонов. Първото положение е преди почивката, когато Янтра атакуваше отдясно и при центриране към наказателното поле топката срещна ръката на Антонов, но Борис Попов не посочи бялата точка.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В 83-ата минута Аерон Зинга донесе победата на ЦСКА 1948 II след асистенция на Антонов, като от Янтра отново имат претенции за игра с ръка на капитана на гостите.

„Първото полувреме класическа дузпа. Мисля, че това момче от ЦСКА 1948 II вече е в болницата да му гипсират ръката. Дузпа класическа със счупване на ръка – не се дава. При гола техният нападател играе с ръка. Е, какво трябва да стане повече? Какво повече трябва да искаме в един мач?

Той, че не може, не може, ясно е. Ама като не може, каква работа има тук? Да си седи в Русе, да си лови сомове там на реката. Да мери въздуха и да прави нещо друго“, коментира разпалено Вуцов, който беше изгонен с червен картон, след като захвърли патериците и атакува съдията Борис Попов.

 

 

No conmment...

Без коментар...

Публикувахте от OФК Янтра Габрово / Yantra Gabrovo Football Club в Неделя, 22 октомври 2023 г.