Привържениците на “Ботев” (Враца) обявиха война на ръководството на клуба и призоваха след италианеца Пепино Тири от града да се изнесе и членът на Управителния съвет Ивайло Рачев.

“Италианските инвеститори се оказаха пълен провал. Имаха един месец на разположение да реализират част от идеите си. Казаха, че ще имаме готов отбор за началото на сезона, а започнахме с юноши. Казаха, че ще докарат звезди, а с всеки следващ мач трагедията е по-голяма. Тези хора показаха, че просто не стават”, коментира тарторът на агитката на футболния клуб Георги Даскалов.

Той призова Рачев повече да не се задържа в града, за да не разбере какво е “народната любов”. Освен това феновете стартират мощна кампания срещу ръководството, която за начало ще тръгне с транспаранти.

“Ние бихме прибягнали и към насилие, но не мислим, че това е правилният начин. Срещу ЦСКА ще подкрепим отбора независимо кои футболисти ще играят, но в София ще демонстрираме нашето отношение към ръководството“, допълниха и други фенове на отбора.