Левски е намерил начин за излизане от кризата и това е завръщане на Вячеслав Грозни на “Герена”, пише “24 часа”. Преди 11 години Грозни водеше “сините” и бързо спечели симпатиите на феновете.

Тодор Батков и Георги Иванов-Гонзо подкрепиха Ратко Достанич и не приеха оставката му с цел скорошно стабилизиране на обстановката и подобряване на резултатите на клуба.

Те обаче имат и друг вариант за треньор от зимата - именно Грозни. Договорът на 53-годишния украинец с Терек изтича на 1 декември, два дни след края на руското първенство.

Съвсем логично към момента Грозни не се ангажира с потвърждение на новината. "Какво ще стане, ще разберем. Може пък да преподпиша с Терек. Сигурно ще има и други оферти", заяви той.

"Уважавам журналистите от България. Разбира се, не мога да скрия, че обичам Левски, както и Спартак (Москва). Но никой не ми е отправял конкретно предложение. Никой от клуба не ми се е обаждал. Всяка година, когато има срив в резултатите, моята фамилия е спрягана за Левски. Това не може да не гали ушите ми - явно не са ме забравили. Но в момента съм треньор на Терек.”

“Силно при мен играят Вальо Илиев и Благо Георгиев и ще завършим добре сезона. После ще видим. Знаете, че обичам да идвам да си почивам в България. Имам много приятели. С това е свързано и следващото ми планирано идване. За кандидатура не мога да говоря. Не съм се чувал с Гонзо. Предайте думите ми точно. Поздрави на феновете на футбола. Успех на Левски и националния отбор", добави Грозни./БЛИЦ