Украинският треньор Вячеслав Грозни пристигна вчера за преговори с Левски. Формално той е на гости на футболния мениджър Мирчо Димитров и отрича някой от “Герена” да го е търсил. Истината обаче е, че в началото на следващата седмица Грозни ще седне на масата за преговори със собственика на клуба Тодор Батков.

Възможно е още днес украинецът да бъде в официалната ложа на “Герена” за мача между Левски и Локомотив (Мз), пише в днешния си брой вестник “7 дни спорт”. Преди това Грозни се очаква да се появи в Мездра на мача между Монтана и Своге заедно с Мирчо Димитров, който държи правата на група играчи от монтанския тим и работи с клуба.

Грозни, който в момента е без договор, след като напусна чеченския Терек, долетя вчера по обяд в София с полет от Киев. По същото време Мирчо Димитров се прибра от Москва. Двамата излязоха заедно от летище София, съпровождани от още един човек. Оказа се, че това е Алексей Величко, помощник на Вячеслав Грозни в Терек. Величко напусна тима заедно с украинеца./БЛИЦ