ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Полицията в Северна Македония най-накрая арестува нападателя, който преди близо четири месеца наръга 29-годишния фен на Левски Драгомир Андонов в Скопие. Инцидентът се случи покрай гостуването на „сините“ на Шкупи за първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Днес (14.10.2023 г.), около 08:20 ч., на ГКПП "Кафасан" при влизане в РСМ е задържан А.Д. (21) от Скопие, който беше издирван със заповед, поради основания за подозрение за престъпление, извършено на 27.07.2023 г. на улица "Цветан Димов“ в Скопие срещу фенове на ФК "Левски" от София. След като случаят бъде напълно документиран, ще бъде изпратено съответното заявление до публичната администрация на Скопие", пише в съобщението на полицията.

БЛИЦ уточнява, че ГКПП "Кафасан" се намира на границата между Северна Македония и Албания. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Както е известно, покрай мача на стадион „Тодор Проески“, спечелен от Левски с 2:0, имаше редица проблеми. Фенове на „сините“ бяха нападнати, а 19 от тях арестувани преди и след двубоя. Сред задържаните беше и бившият баскетболен национал Николай Вангелов.

Драгомир Андонов беше наръган в черния дроб и настанен в болница в Скопие. В първите часове имаше опасност за живота му, но лекарите в Северна Македония успяха да се справят с проблема. Няколко дни по-късно фенът на Левски се прибра в България, а от клуба го поканиха в ложите за реванша срещу Апоел (Беер Шева), в който „сините“ се наложиха с 2:1 след късна драма.