WINBET и Ботев Пловдив ще продължат успешното си партньорство, започнало още през 2018 г.
 
Както и досега, логото на компанията ще бъде на фланелките на играчите от първия и втория отбор на Ботев в мачовете им от националното първенство, турнира за Купата на България и европейските клубни турнири. 

WINBET ще продължи и с рекламното присъствие и на най-новия и модерен футболен стадион в България – стадион „Христо Ботев“, както и на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“. 

Новото споразумение между компанията и пловдивския клуб покрива футболния сезон 2024/2025 г.

„Продължаването на партньорството между WINBET и Ботев Пловдив е не просто едно от най-дълготрайните за нашата компания, а и едно от най-успешните в дългосрочен план. Свидетели сме на изключителното развитие на Ботев, увенчано със спечелването на Купата на България и поздравяваме клуба със завръщането му в европейските клубни турнири. Щастливи сме, че последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт дава своите резултати и пожелаваме много успехи на Ботев в постигането на техните цели през новия сезон”, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева - Иванова. 

„Щастливи сме, че едно успешно сътрудничество продължава да се развива и надгражда. В лицето на WINBET открихме партньор, който ни подкрепя при всякакви условия. Радваме се, че продължаваме съвместното си приключение”, заяви изпълнителният директор на Ботев, Алексей Киричек.