Треньорът на ЦСКА Христо Янев демонстрира за пореден път, че е здраво стъпил на земята и не отдаде особено значение на сериозното числено измерение на победата над Чепинец (Велинград) - 7:0. "Армейците" записаха убедителен успех в срещата от 3-ия кръг на Югозападната "В" група.

"Успехът не дойде никак лесно. Той дойде след много добре свършена работа от целия отбор. Поздравявам момчетата за старанието и начина, по който се раздадоха на терена. Ранният гол и самото ни поведение показаха, че влязохме добре в мача и го отворихме“, каза Янев.

Срещу Чепинец младият треньор беше принуден да извършва две смени след травмите на Александър Александров и Станислав Маламов. „Положението на Сашко Александров е такова, че утре трябва да се направят изследвания. В същата ситуация е и Станислав Маламов.“

Янев също така коментира и неприятната ситуация с Локомотив (София), който не се яви за днешния си мач от групата и ще последва изваждането му от първенството. „Съжалявам за Локомотив (София) - отбор с традиция, който се знае в коя група трябва да бъде. Групата ни е тежка със сериозни имена и сериозни отбори. Ще ни бъде доста тежко.“

"Резултатът от днес трябва да стимулира играчите за още добри изяви. Искаме да покажем на младите, че те са важни за бъдещето, за това, което искаме да ги развиваме като качество. Не сме постигнали кой знае какво, че да се възгордяваме. Ние си оставаме здраво стъпили на земята. Подходихме сериозно към мача за Купата, просто днес дадохме възможност на хора, които не са играли. За следващия мач ще се съобразим отново, ще видим кои трябва да получат възможност да играят, както и каво е състоянието на футболистите“, каза още Христо Янев.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА