Наставникът на ЦСКА Христо Янев определи като мудни действията на футболистите си при победата с 3:0 над Германея (Сапарева баня) в срещата от 12-ия кръг на Югозападната "В" група. Младият специалист критикува възпитаниците си и се обеща, че "армейците" повече няма да играят по този начин - бавно и с малко положения пред вратата на противника.

"Футболистите се движеха бавно, мудно... Играхме по-монотонно и оттам положенията, които създадохме, бяха по-малко. Натоварванията са еднакви както преди всеки мач. Въобразяват си нещо в главите си, което няма как да се случва от тук нататък. Няма как да се случи да играем по този начин. Футболистите трябва да дават най-доброто от себе си във всеки миг", критикува играчите си Христо Янев на пресконференцията след победата.

"Хората са дошли на стадиона, за да виждат добра игра, да има динамика, което липсваше днес. Гостите от Сапарева баня се бяха групирали много добре пред наказателното си поле", добави треньорът на ЦСКА.

"Страничните неща не ни влияят. Аз съм тук, за да работя и да давам най-добнрото от себе си. Това трябва да правят и футболистите", каза Ицо Янев.

"Доволен съм от Момчил Цветанов, вече е здрав. Доволен съм от включването му в играта", каза треньорът на ЦСКА относно включването на дебютанта, който вкара първите два гола в мача днес. Третото попадение срещу Германея бе дело на Костадин Хазуров.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА