Треньорът на Нефтохимик Христо Янев коментира победата на тима си с 4:1 над Локомотив (Горна Оряховица) в мач от 31 кръг на Първа лига. Той беше категоричен, че не е променил мнението си за оставката и е изненадан от решението на клубната управа да не я приеме.

„Моята позиция е ясна, тя не се променя. За два часа, два дни, не се променят нещата. Оставката ми е там, ако трябва и писмено ще я подам. Имам големи разногласия с част от ръководството. Явно те имат различни виждания, други идеи. Благодаря на футболистите и всички празнуващи днес Гергьовден. Искам да съм напълно коректен с Нефтохимик. В един клуба трябва да има единомислие, ясни критерии“, заяви Янев.

"Футболистите показаха добър футбол и че са стойностни момчета. Аз им благодаря. Те показаха отлична дисциплина, бяхме концентрирани и събрани. Обичам работата си, искам да постигам целите си. Днешната победа е малка част от това, което искахме - да не сме последни в тази група. Тази година имаме 4 загуби, а кой отбор може да ги постигне. Когато си тръгна, ще се разделим с най-добри чувства, имам договор с клуба, ще го изпълня. Не усещам необходимото доверие", допълни треньорът на Нефтохимик.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига