Янтра и Добруджа не се победиха, завършвайки 2:2 в двубой от седмия кръг на Втора лига, игран на стадион "Христо Ботев". 

Домакините от Габрово поведоха в резултата в 8-ата минута. Добруджа допусна груба грешка в защита, а топката стигна до Мартин Тошев, който с едно докосване я прати във вратата на Георги Аргилашки.

Гостите успяха бързо да обърнат нещата в своя полза. В 16-ата минута Румен Руменов центрира, като се получи разбъркване, а Борис Груев не реагира по най-добрия начин, като топката в крайна сметка се озова в Димитър Пиргов, който стреля с глава и я прати зад голлинията за 1:1. 

В 28-ата минута Лукас Кардозо центрира към далечната греда, където Румен Руменов бе оставен абсолютно непокрит и се разписа за 1:2.

През втората част Янтра успя да стигне до изравнително попадение. Божидар Томовски намери с много добър пас Мартин Тошев, който вкара втория си гол в двубоя. Веднага след гола Здравко Серафимов от Добруджа удари Айвън Ангелов без топка и получи директен червен картон. В последните секунди на срещата Цветелин Радев получи втори жълт картон и също бе изгонен от игра. 

Преди последните два мача от кръга двата отбора имат еднакъв актив от 11 точки след седем изиграни двубоя. 

В друг мач от кръга Локомотив (Горна Оряховица) победи с 2:0 Ботев (Пловдив) II. Попаденията вкараха Панайот Пасков и Цветослав  Петров. "Железничарите" временно са на 11-то място с 9 точки, а "канарчетата" - 17-ти с 6.