Треньорът на “Левски” Ясен Петров разкри, че звездата Гара Дембеле е изявил желание да играе срещу Берое. Голмайсторът обаче остана извън групата на тима за мача от 24-ия кръг на “А” група, тъй като според “сините” не е напълно възстановен от контузия.

“Гара много искаше да играе в този мач, но няма да рискуваме със здравето му. Той е много важен играч за нас. Надявам се следващата седмица да се възстанови и да е на разположение”, заяви Ясен Петров на днешната си пресконференция.

„Нищо не може да се направи по въпроса, че ще играем на Великден. Стара Загора е футболен град и съм убеден, че утре стадионът ще бъде пълен. Така или иначе, трябва да го изиграем този мач, нищо не можем да направим. Мисля, че с Берое се познаваме добре. Те са отбор, който играе добър футбол, с много добър треньор. Естествено, че нашият отбор отива за победа с красива игра. Предполагам, че при тях ще има известен импулс заради оставането на Илиан Илиев през седмицата”, допълни още пловдивчанинът.

“Не спираме да работим относно пропуските и се надявам още утре да има резултат. Няма да се откажем от титлата, докато не загубим всякакви шансове. Чакаме грешки на противника и трябва да бием, за да се възползваме”, завърши Ясен Петров./БЛИЦ