Ясен Петров е бивш треньор на Левски и Черно море. Специалистът говори преди утрешния бараж за Лига Европа между двата отбора - от 20:30 часа на "Герена". 

"Левски е фаворит, тъй като е домакин и игра в първата шестица. Знаем амбициите на Левски, който сега играе бараж за Европа. Има едно но - Черно море е неудобен съперник за "сините", като играе много успешно срещу тях и неведнъж е поднасял изненади. Дори аз съм участвал в едно подобно нещо. Има още един заряд, след като начело на Черно море е Илиан Илиев, който е достатъчно амбициозен треньор и беше треньор на Левски. Очаквам един интерес бараж, но фаворит е Левски", коментира Петров пред БНР.

"Финалът за Купата на България през 2015 година беше един спечелен мач, който Левски загуби нелепо, но няма как да се вини някой, тъй като във финалите всяка грешка се наказва", продължи Пловдивския Джанини.

"Голямото напрежение ще е в Левски. Ще се получи интересен мач. Това ще е психически тест за "сините", които загубиха финала за Славия. Това е нов финал за тях, както и последен шанс за участие в Европа. Смятам, че домакинското предимство ще се окаже решаващо", добави Ясен Петров. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА