Треньорът на “Левски” Ясен Петров заяви, че е доволен от подготовката до момента. “Сините” по-рано днес заминаха за втория си лагер – в Агия Напа (Кипър).

“Отиваме, за да изиграем няколко контроли, доволен съм от старанието на момчетата. Имаме съвсем леки проблеми с Иса, който е с травма в ахилеса. Дани Младенов пропусна само една тренировка, но от днес ще е в строя и ще вземе пълноценно участие. Дембеле също имаше оплаквания от болки в коляното, но се надявам да тренира пълноценно”, заяви Ясен Петров на летище София.

“Новите момчета са в добро състояние. Матондо и Видович се включиха наравно с останалите. И двамата идват от първенства, в които са взимали участие”, допълни още треньорът.

“Да се надяваме, че “Левски” ще е достатъчно готов за първия мач, с ЦСКА. Ще търсим върховата си форма още в първия кръг от пролетния дял. По моя информация, условията в Агия Напа са добри, вчера температурата е била 15 градуса. Мисля, че съперниците, срещу които ще играем в Кипър, са достатъчно добро предизвикателство за “Левски”. В началото на първите две контроли ще направим ротация на състава. От срещата, която ще проведем на 11-и ще търсим оптималния състав, с който ще излезем срещу ЦСКА”, завърши Ясен Петров./БЛИЦ