Треньорът на Левски Ясен Петров не уточни дали Христо Йовов и Дарко Тасевски са готови да играят срещу Литекс. Двамата опитни футболисти попаднаха в групата за двубоя, който е утре от 21:00 часа в Ловеч.

"Кондиционно сме готови. Ние сами направихме да играем в този цикъл. Взели сме всички мерки. Надявам се, че утре отборът ще изглежда добре физически. Мисля, че до този момент се справяме с тази трудна задача", заяви Ясен Петров на пресконференцията си преди двубоя.

"Смятам, че първенството е в много ранен етап. След този мач ще се изиграят още много срещи. Така, че всичко може да се промени. В крайна сметка, нашият отбор отива навсякъде за победа, така ще е и в Ловеч", продължи треньорът на Левски.

"Убеден съм, че в Ловеч ще бъдем подкрепени от феновете, както е било винаги на този стадион и срещу този противник. Надявам се да стане зрелищен двубой, който да покаже, че в България се играе футбол", добави Ясен Петров.

"Литекс играе добър футбол и ще се опита да упражни натиск върху нас. Мисля, че ще стане интерес мач", каза спецът.

"Знам, че ще има голям заряд, но се надявам всичко да мине в рамките на нормалното. Надявам се главните действащи лица да бъдат футболистите и след двубоя да говорим за тях", завърши Ясен Петров. /БЛИЦ