Треньорът на "Левски" Ясен Петров остана доволен след победата с 1:0 над Берое и класирането на 1/4-финалите за Купата на България.

"Доста динамичен и отворен мач. Контролирахме нещата през цялото време на двубоя и заслужено победихме. Имахме доста положения, но ги пропускахме. През второто полувреме натиснахме педала и вкарахме", каза Ясен Петров след срещата.

"Имахме проблеми преди и по време на мача. Грийн излезе болен, трябваше да го сменим. Милиев също имаше проблеми, показа мъжество. Ключово бе включването на Дарко на полувремето, особено при последния пас. Грийн няма контузия, но нямаше как да продължи след почивката. Радостното е, че Дарко изкара 45 минути, рискувахме, но се оказа оправдано. Ако имахме възможността да бъдем в пълен състав през сезона, разочарованията от някои срещи щяха да бъдат по-малко. Не се оплакваме, гледаме напред, няма смисъл да гледаме назад", добави Петров.

"Очакваме феновете да ни подкрепят срещу Спортинг и да ги зарадваме. Искаме да завършим годината с добро настроение. Мисля, че показваме добър футбол за окото", каза още Ясен Петров. /БЛИЦ