Седрик Бардон със сигурност ще напусне Левски това лято. Новият треньор Ясен Петров е потвърдил решението пред Георги Иванов и клубът ще се раздели с може би най-качествения чужденец, на когото е разчитал в последните години.

Гонзо не е доволен от формата на Бардон, за чийто титулярен пост - зад нападателя, конкуренцията в тима е най-сериозна. В същото време французинът е един от най-скъпоплатените на „Герена" и спортният директор е предпочел да плаща заплата като неговата на ново попълнение.

Ясен Петров досега отклонява въпросите за това с кои от по-опитните в състава ще се раздели, но е дал съгласието си за Бардон. Французинът обаче ще иска известна компенсация, за да прекрати договора си предсрочно.

Той подписа миналото лято за две години, а след последния мач със Сливен призна, че не вижда причина да напуска и иска да остане в Левски. Тогава той обяви информациите, че ще си тръгне за спекулации.
Седрик няма да прави проблеми единствено ако получи сериозно предложение от чужбина, но за момента няма интерес от други отбори./БЛИЦ