Треньорът на Левски Ясен Петров коментира с уважение съперника в Лига Европа – АИК (Стокхолм). “Сините” гостуват в Швеция в четвъртък от 20,00 часа българско време на стадион “Росунда”.

“АИК е сериозен отбор. Говорим за шампиона на Швеция. Всичко зависи от самите нас. Знаем, че ни окачва сериозен противник, който ще има подкрепата на многобройните си фенове. Все пак говорим за шампиона на Швеция. Не съм букмейкър, за да кажа какви са шансовете ни, но едно е сигурно - Левски е отбор, който се бори за победа във всеки мач. Най-важното е да отбележим гол, за да постигнем добър турнирен резултат, който да ни даде предимство за реванша в София”, каза Ясен Петров на Летище “София”

“Презастраховаме се с трима вратари, защото имахме проблем при предишното гостуване, когато Георги Петков бе с температура. Нашето желание е да имаме двама здрави вратари”, допълни още треньорът.

“Направили сме си изводите след загубата от Черноморец. Поражението не би трябвало да се отрази, защото от няколко дни футболистите мислят единствено за мача с АИК. Ситуацията с Христо Йовов не е приятна, но има кой да го замести", завърши Ясен Петров./БЛИЦ