Треньорът на “Левски” Ясен Петров даде традиционната си пресконференция преди дербито с Локо (София). Двубоят от 17-ия кръг е в неделя от 18:00 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

“Говорих със собственика на клуба Тодор Батков. Спокоен съм за поста си, “Левски” не се е отказал от титлата. Продължаваме да се борим. Срещу ЦСКА допуснахме шокираща загуба, като не показахме лицето си от подготвителния лагер. Не знам защо се получи така. Не мога да си дам обяснение. Направили сме необходимите промени, взели сме си поука и работихме много през седмицата преди предстоящото дерби с Локомотив", сподели Ясен Петров.

“От първия ден, в който съм треньор на “Левски”, все едно мен ме стрелят с картечница. Това нещо не е преставало, няма значение, дали отборът е играл добре, или пък не. Дали отборът е печелил, или пък губил. Напротив, когато отборът губи, огънят се засилва. Докато бяхме на подготовка в Александруполис какви ли неща не се изписаха. Това не е нещо необичайно за мен. Знам откъде идва този негативизъм, знам какво цели. Няма да спрем да се борим, ще преследваме всички шансове, които имаме”, завърши наставникът./БЛИЦ