Треньорът на “Левски” Ясен Петров даде пресконференция преди двубоя на “сините” с Берое, който е от 28 кръг на “А” група и ще се играе утре (11.05) от 20:00 часа на стадион “Георги Аспарухов”. Специалистът обеща да включи доста юноши в групата за мача, а голяма част от тях може да започнат като титуляри.

„При всички положения ще направим рокади. Имаме контузени и наказани. Да се надяваме, че защитата ще изглежда по друг начин. Голяма е вероятността някой от юношите да започне като титуляр. На скамейката срещу Локо (Пд) имахме възможност да вземем юноши и използваме тях, така се стекоха обстоятелствата. След днешната тренировка окончателно ще определим групата. Доста юноши ще попаднат в нея, имаме проблеми почти след всеки мач, но с кадрите, с които разполагаме трябва да се справим. Който и да излезе утре, трябва да даде всичко от себе си”, заяви Петров.

За загубата от Локомотив (Пловдив) с 2:3 треньорът обясни: „Един спечелен мач, който с лекота пропиляхме. Загубихме го по нелеп начин, това остава в историята. Утре е следващият двубой, трябва да покажем, че сме мъже. Убедени сме във възможностите на нашите футболисти, надяваме се, че те ще ни зарадват. Не е лека задачата пред нас, но ние няма да се оплакваме”.

„Не съм говорил с Илиан Илиев след мача с Берое. При всички положения ще се чуем и ще разговаряме с него, но след края на сезона. Целта ни е да спечелим всички 3 мача до края на шампионата. Докато има надежда ще се борим. В предния двубой ние държахме съдбата в нашите ръце и сами загубихме. Никакво значение няма за кого ще стискаме палци на другите мачове, трябва ние да си свършим работата.”