Старши треньорът на “Левски” Ясен Петров обяви, че тимът ще преследва победата срещу Гент при гостуването в мач от Група “С” на Лига Европа. “Сините” излизат утре вечер от 22:05 часа на “Жул Отен Стадион” срещу белгийските си домакини.
 
“Отиваме с мисълта да вземем победа. Студеното време, което ни чака в Белгия, не бива да ни е оправдание. То предразполага към повече тичане и по-интензивна игра. Надявам се футболистите, на които заложа в мача, да дадат всичко от себе си за успеха”, заяви Петров.
 
“Нямам колебания за състава. От 2-3 мача се опитваме да променим нещата в защитата, търсим най-добрия вариант. Така ще подходим и в предстоящия двубой, да се надяваме, че сме уцелили ваксата. Трябва ни време да постигнем синхрон в защита и да станем перфектни в атакуващ план,” разкри треньорът на “сините”.

“Иска ми се след края на мача да се със същото добро настроение, с което заминаваме. Тренирахме нормално в дните преди мача и трябва да сме готови за труден двубой”, допълни Пловдивския Джанини.
 
“Не сме спирали да следим изявите на Гент. Преди победата над Генк направиха равенство 4:4. Те са отбор, който притежава добра атака, но допуска и лесни голове. Почти всичките им мачове са зрелищни. Завършват с интересни резултати, вкарват се много голове. Добър отбор са. Наясно сме с техните силни и слаби страни,” заяви Петров.
 
Групата на “Левски” бе предвождана от финансовия директор Константин Баждеков и спортния директор Георги Иванов. Гонзо отказа да говори пред медиите на летище “София”./БЛИЦ

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg