Бившият селекционер на националния отбор Ясен Петров може по попречи на трансферните планове на ЦСКА. Китайският Циндао Хайню, където треньор е Пловдивдския Джанини, е предложил много добра оферта на нападателя Атанас Илиев.

Счита се, че 29-годишният нападател е удовлетворен от всички условия, но ще изчака още няколко дни и едва след това ще финализира трансфера.

През миналата седмица стана ясно, че Илиев е вариант и за селекцията на ЦСКА, където търсят централни нападатели и през това лято има много информации за интерес на „армейците“ към редица футболисти.

Вчера Циндао Хайню записа шестата си победа от началото на сезона в китайската Суперлига, след като се наложи с 4:2 над Мейджоу Хака. Елвис Сарич вкара два гола за успеха на отбора на Ясен Петров. Диего Лопес и Мартин Боакие (от дузпа) също бяха точни. Джон Узуегбунам реализира и двете попадения за Мейджоу Хака.

С постигнатия успех Циндай Хайню вече има актив от 22 точки и заема 11-о място в класирането. Мейджоу Хака е 13-и със 17. Лидер е Шанхай Порт с 57 т., пет повече от втория Шанхай Шенхуа.