Треньорът на „Ботев“ (Враца) Ясен Петров обяви, че в тима кадрови проблеми заради контузени играчи преди гостуването на Пирин (Разлог) в мач от 4 кръг на „Б“ група в събота.
 
"Пламен Илиев продължава да е на облекчен режим. Едно неприятно заболяване на Георги Какалов го извади от строя. Той е с вирусен бронхит и бе на антибиотици. Днес може би той ще се появи на стадиона, но много голяма е вероятността той да пропусне двубоя с Пирин“, заяви Петров.
 
Добрата новина за врачани е, че в състава се завръща Даниел Божков. Той лекуваше травма, но вече тренира наравно с останалите. Ясен Петров беше категоричен, че в тима няма вратарска криза, въпреки че от началото на сезона Христо Митов и Веселин Цветковски се представят неубедително. Дори има слухове, че в Разлог на вратата ще бъде Ивайло Яначков.
 
„Вратарска криза в „Ботев“ (Враца) няма. Разговарях и с тримата вратари. Нашето желание е в най-кратък срок те да подобрят своята форма. Аз съм убеден, че ще дойде моментът, в който те ще помогнат на нашия отбор“, коментира Ясен Петров.