Ясен Петров коментира дебюта си начело на националния отбор по футбол - 1:3 от Швейцария в световна квалификация в София. Нашите допуснаха три гола за шест минути в първия четвърт час на двубоя, но през втората част показаха по-добра игра.

Специалистът обясни загубата с това, че отборът ни не е толкова сработен, колкото съперника и поиска повече концентрация в следващите двубои.

 Winbet - победата е емоция! (18+)

"Това бе сблъсък с реалността. Един от факторите бе, че ние в този си вид сме за първи път. Допуснахме детински грешки от притеснение или от много желание. След почивката футболистите се постараха. Нещата бяха по-прилични донякъде. Не мога да си обясня това поведение.

През втората част имаше промяна, но след като ти поведе Швейцария с 3:0 е много трудно. В предни позиции те имат много по-силни футболисти. Мисля, че всички, които влязоха, като смени се представиха на добро ниво. Няма как да направим чудеса за 3 дни. Трябва да сме много концентрирани от първата минута", каза Петров пред БНТ секунди след края на срещата.

Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022