Треньорът на Левски Ясен Петров е оптимист за доброто представяне на тима си в Група "C" на Лига Европа. "Сините" се паднаха с португалския Спортинг (Лисабон), френския Лил и белгийския Гент.

"Ще направим всичко, което е по силите ни, за да се представим добре. Мисля, че жребият е добър. Да се надяваме, че с подкрепата на нашата публика и малко повече шанс ще излезем от групата", каза Ясен Петров.

"Успяхме да се разровим набързо в интернет за бъдещите ни съпенници, но имаме доста време за да се запознаем с техните качества. Сметки няма да си правим. Левски във всеки мач излиза и играе за победа. Да ви кажа честно в момента не сме мислили по програмата и дали сме домакини или гости няма значение", каза Петров.

"Нашата задача е да си разпределим силите за първенството и за Лига Европа. Оттук-нататък всеки мач ще е страшно важен за нас. Ние направихме в момента една малка крачка към изграждането на този отбор и тепърва ни предстои доста работа. В хода на мачовете ще го доизграждаме. Знаете, че Дембеле дойде малко по-късно, Мюлдер след него, а Сержиньо Грийн едва наскоро. Така че ние продължаваме да работим върху усъвършенстването на този отбор и сме длъжни да изстискаме потенциала му. Вчера се видя, че нашата най-голяма звезда в отбора е колектива и върху това ще се гради бъдещето ни", сподели още Петров. /БЛИЦ